Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je telefoonnummer achter, en ik bel je terug.

Mediation bij familiezaken

Wat is familierecht?

Familierecht maakt deel uit van het burgerlijkrecht dat zich bezighoudt met alle facetten van het leven. Ook het erfrecht kan onder het familierecht worden geschaard. Het familierecht betreft zowel materiële als immateriële zaken. In veel gevallen gaan deze gepaard met sterke emoties die soms recht tegenover elkaar staan.

Het familierecht gaat bijvoorbeeld over het gezag over de kinderen, echtscheiding, huwelijkse voorwaarden, boedelverdeling en alimentatie.

Familierecht gaat over ons privéleven en is daardoor vaak oorzaak van heftige emoties. Als specialist op het gebied van familierecht ben ik in staat om mij in elke kwestie in te leven, zonder daarbij de persoonlijke belangen van de betrokkenen uit het oog te verliezen.

Meer over echtscheiding

Hoe kan mediation helpen bij familieruzies?

Of het nu gaat om het opstellen van een ouderschapsplan, het regelen van een echtscheiding of de afwikkeling van een nalatenschap. Ik beschik over de kennis en  ervaring om samen naar een oplossing toe te werken waarin beide partijen zich kunnen vinden.

Het voordeel van mediation is dat je zelf de regie houdt over de te maken afspraken. Niet zelden blijft daarbij een goed werkbare verstandhouding in stand.  

 


Vrijblijvend kennismaken?
✔ Vrijblijvend en kosteloos
✔ Duidelijkheid over wat kan
✔ In de buurt en op korte termijn

Kennismakingsgesprek inplannen? Overleggen over je situatie?

Ik help je graag! Vul het contactformulier in via onderstaande link, dan neem ik contact met je op. Liever even bellen? Dat kan ook: 06 20499659 

Kennismakingsgesprek

Meer diensten

Meer informatie

Frits Grijpstra heeft diverse bezoeklocaties in Lemmer. Een afspraak kan desgewenst ook op de door u gewenste locatie plaatsvinden. Maak een kennismakingsafspraak via het contactformulier.