Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je telefoonnummer achter, en ik bel je terug.

Mediation voor Arbeidskwesties: Een Oplossing voor je Arbeidsconflict

Welkom! Ik begrijp dat een conflict op de werkvloer verstorend kan zijn voor zowel werknemers als werkgevers. Ik sta graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een vreedzame en constructieve oplossing voor een arbeidsconflict.

De voordelen van mediation bij arbeidsconflicten

  • Mediation biedt een snellere en efficiëntere manier om arbeidsconflicten op te lossen dan langdurige juridische procedures.
  • Door te kiezen voor mediation, kun je aanzienlijk besparen op juridische kosten en tijd.
  • Mediation bevordert een constructieve en positieve communicatie, waardoor werkrelaties behouden kunnen blijven, zelfs na een geschil.
  • Het mediationproces is vertrouwelijk, waardoor je je kwesties kunt bespreken zonder angst voor openbare blootstelling.

Mijn aanpak voor arbeidsconflicten

Ik ben Frits Grijpstra en ik heb zelf veel gereisd, en ben veel onderweg geweest. Ik ben in heel uiteenlopende situaties verzeild geraakt en alle levenservaring die ik heb opgedaan, zet ik met liefde in om het verder helpen van andere mensen.

Ik begrijp dat elke arbeidskwestie uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Mijn mediationproces begint met een vrijblijvende kennismaking om de specifieke situatie te begrijpen. Vervolgens plannen we gezamenlijke sessies waarin alle partijen hun standpunten kunnen delen en op zoek gaan naar gezamenlijke oplossingen.


Vrijblijvend kennismaken?
✔ Vrijblijvend en kosteloos
✔ Duidelijkheid over wat kan
✔ In de buurt en op korte termijn

 

Samen de mogelijkheden bespreken

Kies voor een vreedzame en doeltreffende oplossing voor uw arbeidskwestie. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in via onderstaande link, dan neem ik contact met je op. Liever even bellen? Dat kan ook: 06 20499659 

Kennismakingsgesprek

 

Veelgestelde vragen over arbeidsconflict mediation

Bij wat voor soort arbeidskwesties is mediation geschikt?

Arbeidsmediation is geschikt voor allerlei soorten conflicten op de werkvloer, zoals meningsverschillen tussen collega's, communicatieproblemen, conflicten tussen werkgever en werknemer, ontslagzaken, en andere arbeidsgerelateerde kwesties.

Hoe verloopt het mediation proces?

Je kunt eerst contact met mij opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. Hierin bespreken we de situatie en kan ik vertellen wat ik voor je kan betekenen. Vervolgens betrekken we de tweede partij erbij en plannen we de vervolgafspraken in. Als we samen tot een oplossing zijn gekomen regelen we de juridische afhandeling met een akkoord van beide partijen. 

Hoelang duurt het proces met een mediator?

De duur van arbeidsmediation kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het conflict en de bereidheid van partijen om samen te werken. Sommige kwesties kunnen binnen enkele sessies worden opgelost, terwijl andere meer tijd vergen.

Hoeveel kost een mediatior?

De eerste kennismaking is vrijblijvend en gratis. Vervolgens kosten de vervolgafspraken € 165,- per uur exclusief 21% BTW. We bepalen samen hoeveel afspraken jullie ongeveer nodig zullen hebben. 


Hans uit Balk:
"Tijdens de corona pandemie wilde mijn werkgever mij ontslaan. Gelukkig hebben we een betere oplossing gevonden en heb ik mijn werk behouden. En dat al na twee gesprekken. Bedankt voor je goede bemiddeling."

Vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? 

Je kunt me een berichtje sturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Kennismakingsgesprek