Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je telefoonnummer achter, en ik bel je terug.

Aangenaam, mijn naam is Frits Grijpstra

Ik ben een mensenmens en zie het als mijn roeping om anderen te helpen. Mijn levenservaring, persoonlijkheid en empathisch vermogen geven mij de kracht om binnen ieder conflict de stuurman te zijn, de verbinder.

Ik zet mijn levenservaring in om andere mensen verder te helpen

Ik heb zelf veel gereisd, en ben veel onderweg geweest. Ik ben in heel uiteenlopende situaties verzeild geraakt en alle levenservaring die ik heb opgedaan, zet ik met liefde in om het verder helpen van andere mensen.

Het is mijn intentie als mediator om sturing te geven aan de gesprekken, de communicatie te herstellen en empathie te creëren. Daardoor kan het wederzijds vertrouwen herstellen. Door te vragen en te luisteren én dit samen te vatten, wordt er bevestigd wat er werkelijk wordt gezegd.

Ik ben onpartijdig en neutraal. Ik heb geen belang bij de uitkomst. Bij mediation gaat het om de wederzijdse belangen en ben ik de stuurman zodat niemand averij oploopt.  

Mijn levenspad

Ik hou van het goede leven en ben gelukkig getrouwd met mijn vrouw Petra.

In 1972 sloot ik de H.B.S. B af en volgde vervolgens de NIVRA-accountancyopleiding om daarna 15 jaar te werken als European Salesmanager voor twee Amerikaanse werkgevers. Na veelvuldig te reizen heb ik daarna directie functies vervuld bij een grote jachthaven en een landelijke campingorganisatie.

De laat behaalde diploma's als stuurman op de kleine en grote zeilvaart aan de Enkhuizer Zeevaart School paste perfect bij het havenmeesterschap van de zeehaven Harlingen waar ik eind 2019 met pensioen ben gegaan. Met de certificering als MfN-registermediator begin ik aan het sluitstuk van mijn 'werkzame' leven.

Meer over mediation:

Meer informatie

Frits Grijpstra heeft diverse bezoeklocaties in Lemmer. Een afspraak kan desgewenst ook op de door u gewenste locatie plaatsvinden. Maak een kennismakingsafspraak via het contactformulier.