Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je telefoonnummer achter, en ik bel je terug.

Mediation bij arbeidskwesties

Hoe kan mediation helpen bij een arbeidsconflict?

Bij arbeidsconflicten is mediation een goede optie als je er samen niet meer uitkomt. Het probleem lijkt dan onoplosbaar. Wacht niet te lang om mij in te schakelen, om te voorkomen dat het probleem echt escaleert. Ik ben neutraal en onafhankelijk en zal mij inzetten voor de belangen van beide partijen. 

Mijn werkwijze

Bij arbeidsconflicten proberen we begrip te krijgen voor elkaars standpunten. Samen gaan we op zoek naar een oplossing waar iedereen zich in kan vinden. Hebben jullie te maken met een conflict in het kader van de beëindiging van een arbeidsovereenkomst? Schakel mij zeker in. Ook als het gaat om conflicten op het gebied van ziekteverzuim, ontslag, het slecht functioneren van werknemers en bijvoorbeeld spanningen in het team, ben ik de juiste gesprekspartner.

Elk conflict op de werkvloer is uiterst vervelend. Dit kan gevolgen hebben voor de hele sfeer in een bedrijf of organisatie. Uiteraard gaat dit ten koste van de productiviteit van het personeel. Mediation is de juiste en meest voordelige oplossing.

 


Vrijblijvend kennismaken?
✔ Vrijblijvend en kosteloos
✔ Duidelijkheid over wat kan
✔ In de buurt en op korte termijn

Kennismakingsgesprek inplannen? Overleggen over je situatie?

Ik help je graag! Vul het contactformulier in via onderstaande link, dan neem ik contact met je op. Liever even bellen? Dat kan ook: 06 20499659 

Kennismakingsgesprek

Meer diensten

Meer informatie

Frits Grijpstra heeft diverse bezoeklocaties in Lemmer. Een afspraak kan desgewenst ook op de door u gewenste locatie plaatsvinden. Maak een kennismakingsafspraak via het contactformulier.