Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je telefoonnummer achter, en ik bel je terug.

Beroepsorganisaties

Frits G Mediation is aangesloten bij diverse beroepsorganisaties.

Cander

Cander is een netwerk van Mfn mediators dat de behoefte aan kwaliteits mediation landelijk kan afdekken.  Door periodieke bijeenkomsten blijven Cander mediators op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mediation en houden zij elkaar scherp aan de hand van recente praktijkvoorbeelden. Bovendien biedt het Cander netwerk de mogelijkheid om grotere opdrachten aan te nemen, bijvoorbeeld van de landelijke overheid. Een sprekend voorbeeld is het inzetten van mediation om de crisis rond de kindertoeslagenaffaire tot een bevredigende oplossing te brengen.

Lees meer op cander.nl

Cander logo

MfN-register

Het MfN-register is het enige onafhankelijke en erkende kwaliteitsregister van mediators in Nederland. Het register is erkend door de Raad voor de rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand. MfN-registermediators krijgen hun kwaliteitslabel niet zomaar. Zij hebben hun kwaliteiten en ervaring als mediator aangetoond met verschillende toetsen voordat ze ingeschreven worden in het enige erkende mediatorsregister van Nederland. Door scholing en toetsing blijven mediators constant werken aan hun kwaliteit. Handig, want dat geeft jou de zekerheid van een professionele mediator die up-to-date is en volgens de regels werkt. Het mediationproces wordt van tevoren duidelijk uitgelegd zodat je weet wat je kunt verwachten.

Lees meer op mfnregister.nl

Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van professionals en is de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven.

Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.

ADR Register

ADR Register certificeert wereldwijd arbiters, conflictcoaches, mediators en onderhandelaars en is onafhankelijk. Behalve als mediator heeft het ADR Register mij ook erkend als Maritime Mediator and Negotiator. ADR practitioners voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels en/of procedurevereisten en vallen onder klacht- & tuchtrecht of geschiloplossing | arbitrage.

ADR Register is ISO 9001:2015 gecertificeerd, onderdeel van Global Network Group en onder supervisie van ICC Council.

Schakel een MfN-register mediator in als:

  • Je wilt voorkomen dat een lastige situatie een conflict wordt
  • Er een goede oplossing moet komen waardoor je sneller verder kunt
  • Je zelf mee wilt onderhandelen naar de oplossing
  • De relatie met de andere partij moet worden behouden, bijvoorbeeld als er kinderen in het spel zijn
  • Je bereid bent naar de andere partij te luisteren en wilt werken aan een gelijkwaardige uitkomst

4 van de 5 mediations slaagt!

Conflicten kosten tijd, energie en geld. Los ze op met Frits G!

 

Kennismakingsgesprek

Meer informatie

Frits Grijpstra heeft diverse bezoeklocaties in Lemmer. Een afspraak kan desgewenst ook op de door u gewenste locatie plaatsvinden. Maak een kennismakingsafspraak via het contactformulier.